• BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.28/2022 DT.11.08.2022

  report BPI-MARKA-2022-28.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.27/2022 DT.13.07.2022

  report BPI-MARKA-2022-27.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.26/2022 DT.06.07.2022

  report BPI-MARKA-2022-26.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.25/2022 DT.29.06.2022

  report BPI-MARKA-2022-25.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.24/2022 DT.22.06.2022

  report BPI-MARKA-2022-24.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.23/2022 DT.15.06.2022

  report BPI-MARKA-2022-23.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.22/2022 DT.08.06.2022

  report BPI-MARKA-2022-22.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.21/2022 DT.01.06.2022

  report BPI-MARKA-2022-21.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.20/2022 DT.26.05.2022

  report BPI-MARKA-2022-20.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.19/2022 DT.18.05.2022

  report BPI-MARKA-2022-19.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.18/2022 DT.11.05.2022

  report BPI-MARKA-2022-18.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.17/2022 DT.04.05.2022

  report BPI-MARKA-2022-17.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.16/2022 DT.27.04.2022

  report BPI-MARKA-2022-16.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.15/2022 DT.20.04.2022

  report BPI-MARKA-2022-15.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.14/2022 DT.13.04.2022

  report BPI-MARKA-2022-14.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.13/2022 DT.06.04.2022

  report BPI-MARKA-2022-13.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.12/2022 DT.30.03.2022

  report BPI-MARKA-2022-12.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.11/2022 DT.24.03.2022

  report BPI-MARKA-2022-11.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.10/2022 DT.16.03.2022

  report BPI-MARKA-2022-10.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.9/2022 DT.09.03.2022

  report BPI-MARKA-2022-9.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.8/2022 DT.02.03.2022

  report BPI-MARKA-2022-8.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.7/2022 DT.23.02.2022

  report BPI-MARKA-2022-7.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.6/2022 DT.16.02.2022

  report BPI-MARKA-2022-6.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.5/2022 DT.09.02.2022

  report BPI-MARKA-2022-5.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.4/2022 DT.02.02.2022

  report Bpi-Marka-4-2022.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.3/2022 DT.26.01.2022

  report BPI-MARKA-2022-3.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.2/2022 DT.21.01.2022

  report BPI-MARKA-2022-2.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.1/2022 DT.12.01.2022

  report BPI-MARKA-2022-1.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.44/2021 DT.22.12.2021

  report BPI-MARKA-2021-44.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.43/2021 DT.15.12.2021

  report BPI-MARKA-2021-43.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.42/2021 DT.07.12.2021

  report BPI-MARKA-2021-42.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.41/2021 DT.26.11.2021

  report BPI-MARKA-2021-41.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.40/2021 DT.17.11.2021

  report Bpi-Marka-40-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.39/2021 DT.10.11.2021

  report BPI-MARKA-2021-39.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.38/2021 DT.03.11.2021

  report BPI-MARKA-2021-38.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.37/2021 DT.27.10.2021

  report BPI-MARKA-2021-37.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.36/2021 DT.21.10.2021

  report BPI-MARKA-2021-36.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.35/2021 DT.13.10.2021

  report BPI-MARKA-2021-35.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.34/2021 DT.06.10.2021

  report BPI-MARKA-2021-34-1.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.33/2021 DT.29.09.2021

  report BPI-MARKA-2021-33.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.32/2021 DT.22.09.2021

  report BPI-MARKA-2021-32.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.31/2021 DT.15.09.2021

  report Bpi-Marka-31-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.30/2021 DT.08.09.2021

  report BPI-MARKA-2021-30.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.29/2021 DT.01.09.2021

  report BPI-MARKA-2021-29.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.28/2021 DT.25.08.2021

  report BPI-MARKA-2021-28.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.27/2021 DT.18.08.2021

  report BPI-MARKA-2021-27.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.26/2021 DT.11.08.2021

  report BPI-MARKA-2021-26.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.25/2021 DT.04.08.2021

  report BPI-MARKA-2021-25.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.24/2021 DT.28.07.2021

  report BPI-MARKA-2021-24.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.23/2021 DT.21.07.2021

  report BPI-MARKA-2021-23-1.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.22/2021 DT.15.07.2021

  report BPI-MARKA-22-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.21/2021 DT.08.07.2021

  report BPI-MARKA-21-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.20/2021 DT.23.06.2021

  report Bpi-Marka-20-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.19/2021 DT.09.06.2021

  report Bpi-Marka-19-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.18/2021 DT.01.06.2021

  report Bpi-Marka-18-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.17/2021 DT.26.05.2021

  report Bpi-Marka-17-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.16/2021 DT.20.05.2021

  report Bpi-Marka-16-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.15/2021 DT.11.05.2021

  report Bpi-Marka-15-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.14/2021 DT.28.04.2021

  report Bpi-Marka-14-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.13/2021 DT.22.04.2021

  report Bpi-Marka-13-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.12/2021 DT.07.04.2021

  report Bpi-Marka-12-2021-1.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.11/2021 DT.24.03.2021

  report Bpi-Marka-11-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.10/2021 DT.10.03.2021

  report Bpi-Marka-10-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.9/2021 DT.03.03.2021

  report Bpi-Marka-9-2021-1.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.8/2021 DT.24.02.2021

  report Bpi-Marka-8-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.7/2021 DT.17.02.2021

  report Bpi-Marka-7-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.6/2021 DT.10.02.2021

  report Bpi-Marka-6-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.5/2021 DT.03.02.2021

  report Bpi-Marka-5-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.4/2021 DT.27.01.2021

  report Bpi-Marka-4-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.3/2021 DT.20.01.2021

  report Bpi-Marka-3-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.2/2021 DT.13.01.2021

  report Bpi-Marka-2-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.1/2021 DT.06.01.2021

  report Bpi-Marka-1-2021.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.43/2020 DT.31.12.2020

  report Bpi-Marka-43-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.42/2020 DT.16.12.2020

  report Bpi-Marka-42-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.41/2020 DT.09.12.2020

  report Bpi-Marka-41-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.40/2020 DT.03.12.2020

  report Bpi-Marka-40-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.39/2020 DT.26.11.2020

  report Bpi-Marka-39-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.38/2020 DT.11.11.2020

  report Bpi-Marka-38-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.37/2020 DT.06.11.2020

  report Bpi-Marka-37-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.36/2020 DT.28.10.2020

  report Bpi-Marka-36-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.35/2020 DT.23.10.2020

  report Bpi-Marka-35-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.34/2020 DT.16.10.2020

  report Bpi-Marka-34-2020.pdf
 • BULETINI I PRONËSISË INDUSTRIALE (MARKA DHE DISENJO INDUSTRIALE) NR.33/2020 DT.09.10.2020

  report Bpi-Marka-33-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.32/2020 Dt.02.10.2020

  report bpi-marka-32-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.31/2020 Dt.28.09.2020

  report bpi-marka-31-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Dt.17.09.2020

  report bpi-marka-30-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.29/2020 Dt.04.09.2020

  report bpi-marka-29-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.28/2020 Dt.28.08.2020

  report bpi-marka-28-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.27/2020 Dt.23.07.2020

  report bpi-marka-27.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.26/2020 Dt.16.07.2020 ( I rishikuar)

  report bpi-marka-26_rishikuar.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.26/2020 Dt.16.07.2020

  report bpi-marka-26.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.25/2020 Dt.09.07.2020

  report bpi-marka-25-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.24/2020 Dt.02.07.2020

  report bpi-marka-24-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.23/2020 Dt.24.06.2020

  report bpi-marka-23-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.22/2020 Dt.17.06.2020

  report bpi-marka-22-2020..pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.21/2020 Dt.10.06.2020

  report bpi-marka-21-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.20/2020 Dt.04.06.2020

  report bpi-marka-20-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.19/2020 Dt.28.05.2020

  report bpi-marka-19-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.18/2020 Dt.21.05.2020

  report bpi-marka-18-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.17/2020 Dt.13.05.2020

  report bpi-marka-17-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.16/2020 Dt.07.05.2020

  report bpi-marka-16-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.15/2020 Dt.30.04.2020

  report bpi-marka-15-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.14/2020 Dt.23.04.2020

  report bpi-marka-14-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.13/2020 Dt.16.04.2020

  report bpi-marka-13-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.12/2020 Dt.08.04.2020

  report bpi-marka-12-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.11/2020 Dt.03.04.2020

  report bpi-marka-11-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.10/2020 Dt.12.03.2020

  report bpi-marka-10-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.9/2020 Dt.09.03.2020

  report bpi-marka-9-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.8/2020 Dt.06.03.2020

  report bpi-marka-8-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.7/2020 Dt.19.02.2020

  report bpi-marka-7-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.6/2020 Dt.12.02.2020

  report bpi-marka-6-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.5/2020 Dt.05.02.2020

  report bpi-marka-5-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.4/2020 Dt.29.01.2020

  report bpi-marka-4-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.3/2020 Dt.22.01.2020

  report bpi-marka-3-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.2/2020 Dt.15.01.2020

  report bpi-marka-2-2020.pdf
 • Buletini i Pronësisë Industriale (Marka dhe Disenjo Industriale) Nr.1/2020 Dt.08.01.2020

  report bpi-marka-1-2020.pdf
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish