🤝Sebashku me Ministren, znj. Anila Denaj dhe me përfaqësues të bizneseve në qytetin e Sarandës, zhvilluam aktivitetin informues dhe ndërgjegjësues në kuadër të muajit të Pronësisë Intelektuale.

🔉Aktiviteti u fokusua më së shumti te prodhimet  “Made in Albania”, me potencial për zhvillim brenda dhe jashtë vendit.

#ShqipëriaeArdhmjaJonë🇦🇱