đŸŒżđŸ„•Zhvilluam panairin agro-ushqimor dhe artizanal me biznese tĂ« zonĂ«s sĂ« LezhĂ«s, ZadrimĂ«s, FishtĂ«s dhe Vau Dejes dedikuar promovimit të produkteve vendase dhe mbĂ«shtetjen e prodhuesve lokal.

✅ Aktiviteti u zhvillua me iniciativĂ«n e Drejtorit tĂ« PĂ«rgjithshĂ«m tĂ« PronĂ«sisĂ« Industriale, znj. Ledina Beqiraj.

đŸ€Â TĂ« ftuar pĂ«r tĂ« diskutuar nĂ« panel ishin pĂ«rfaqĂ«suesja e MinistrisĂ« sĂ« BujqĂ«sisĂ«, znj. Lauresha Grezda, z. Koli Sinjari, Sekretar i PĂ«rgjithshĂ«m i DhomĂ«s KombĂ«tare tĂ« Zejeve dhe Drejtori i AgjencisĂ« “ Nxitja e Biznesit Social” , znj. Ulpiana Hysaj.

đŸ‡ŠđŸ‡±Â ArtizanĂ«t pjesĂ«marrĂ«s pĂ«rgĂ«zuan iniciativĂ«n e ndĂ«rmarrĂ« nga DPPI pĂ«r nxitjen e regjistrimit tĂ« objekteve tĂ« PronĂ«sisĂ« Industriale dhe vijuan diskutimet lidhur me fuqizimin e biznesit vendas dhe promovimin e shërbimeve dhe produkteve autoktone Shqiptare.

đŸ‡đŸŒœKy panair u zhvillua pranĂ« ambjenteve tĂ« “Mrizi i Zanave AgroturizĂ«m” njĂ« biznes lokal i cili ka rezultuar njĂ« histori suksesi duke punĂ«suar shumĂ« tĂ« rinj dhe tĂ« rejaÂ đŸ‘«Â tĂ« zonĂ«s sĂ« FishtĂ«s, si dhe duke mbĂ«shtetur prodhuesit vendas.
#DPPI
#ALSIP
#MinistriaeBujqesisedheZhvillimitRural
#DhomaKombetareeZejeve
#NxitjaeBiznesitSocial
#promovojmebiznesinshqiptar